Quattri: multifunctioneel en karakteristiek

Ruimtes die meerdere functies kunnen hebben. Dat was een van de wensen van Quattri. Het bedrijf helpt zorgorganisaties met hun Elektronisch Cliënt Dossier (ECD). In samenwerking met GRIP Interieurprojecten verzorgden we de inrichting voor hun pand aan de Utrechtsestraatweg 7A in IJsselstein. 

Aanpassingsvermogen staat centraal

De inrichting van het kantoorpand van Quattri vertegenwoordigt alles waar het bedrijf voor staat. Zo komt de kameleon die symbool staat van het aanpassingsvermogen van het bedrijf op meerdere manieren terug. En niet alleen zijn groene kleur, maar ook de karaktereigenschappen van het dier waren een inspiratie. Bijvoorbeeld bij de keuze voor materialen.

De ruimtes in het pand moeten een net zo groot aanpassingsvermogen hebben als de medewerkers. Zo wordt in de ontvangstruimte ook geluncht of even overlegd. En in de vergaderruimte kunnen de kantoormeubelen zo worden opgesteld als in een leslokaal, omdat Quattri tegenwoordig regelmatig trainingen geeft.

Kantoormeubelen

Voor een kantoorinrichting die zo mooi aansluit bij wat een bedrijf vertegenwoordigt is het natuurlijk heel leuk om kantoormeubilair te leveren. Frisse, groene stoelen en witte tafels en bureaus bijvoorbeeld. Samen met de helder gekleurde wanden vormen ze een heel clean en creatief geheel.

Laat je inspireren
door BAS Kantoormeubelen

Bekijk meer projecten

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door