Hoekman kantoorinrichting

Hoekman is een engineeringsbureau uit Opheusden. Slim gebruik maken van alle technieken die de 21ste eeuw te bieden heeft. Dat is waar Hoekman zich dagelijks mee bezig houdt, maar tot voor kort bleek dat nog niet uit hun kantoorinrichting. Daarom hebben wij hen hierbij geholpen. Zie hieronder de foto's van het kantoor zoals het er nu uit ziet en hoe het er eerst uit zag...

Zo ziet het er nu uit

Zo zag het kantoor er eerst uit

De positieve effecten van een prettige kantoorruimte

Deze klant hebben we 10 jaar geleden ook geholpen met hun kantoorinrichting. Omdat de wens er was om gezonder en beter te werken, is er geïnformeerd naar de mogelijkheden van zit/sta werkplekken. Door deze verandering werd er besloten om ook het kantoor in zijn geheel aan te pakken. Onze eerste indruk was dat het veel te donker was. Donkere vloer en muur en te weinig verlichting. Ons eerste advies was om tijdens de overstap naar LED ook meer lampen te monteren, wat voor hen een verrassend resultaat gaf. De klant had zelf niet in de gaten dat het te “donker” was. Het was een erg leuk traject en samen met de klant zijn er mooie dingen bedacht. Kasten met plantenbakken, maar ook muurposters. De klant had al wel ideeën over de muurposters en samen met Ulanda  hebben we er een passend geheel van gemaakt. Datzelfde geldt voor de vloer, de kleur op de wanden, de stoffering van de akoestische panelen en de raambekleding. Voor de klant was het een verrassend resultaat en ik denk dat ze van tevoren hadden onderschat wat het positieve effect is van een goede kantoorinrichting. Dit is overigens voor veel klanten het geval.

Laat je inspireren
door BAS B.V.

Bekijk meer projecten

Copyright © 2020 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door