4PS: Stiltecabines voor het welzijn van medewerkers

4PS heeft het welzijn van medewerkers op nummer 1 staan. Het bedrijf levert software aan bedrijven in de bouw. Door het thuiswerken kwam 4PS op het idee van stiltecabines.

4PS: Stiltecabines voor het welzijn van medewerkers

Toen iedereen moest thuiswerken, ontdekte 4PS uit Ede dat videobellen met klanten in heel veel gevallen prima volstond. Medewerkers waren daardoor veel minder reistijd kwijt, waardoor ze hun werk in minder tijd kunnen doen en ook weer op tijd thuis zijn om te ontspannen of tijd door te brengen met hun gezin. Het bedrijf koos daarom voor stiltecabines op kantoor.

Kantoorontwerp met stiltecabines

Het videobellen wilde 4PS erin houden, maar dan wel in een geschikte omgeving. Wij mochten daarom een ontwerp maken voor een nieuwe kantoorinrichting met daarin stilte werkplekken. Zo kunnen de medewerkers van 4PS in alle rust gesprekken voeren met klanten. Natuurlijk neemt de kleur van 4PS een belangrijk plek in binnen het ontwerp. Zo pasten we de stiltecabines aan aan hun huisstijl.

In één ruimte is het ontwerp (gemaakt door samenwerkende partij GRIP interieurprojecten) inmiddels doorgevoerd. Deze ruimte dient als een proeftuin voor het nieuwe concept. Als het bevalt kunnen we het complete ontwerp doorvoeren.

Het leuke van dit nieuwe kantoorontwerp is dat het zichzelf kan terugverdienen. De stilte werkplekken besparen misschien wel een leaseauto en in elk geval veel kilometers. En blije werknemers zijn natuurlijk onbetaalbaar!

Laat je inspireren
door BAS Kantoormeubelen

Bekijk meer projecten

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door