Showrooms

Bij Bas Kantoormeubelen hebben we verschillende showrooms. Het kan zijn dat je gewoon even niet meer weet wat nou het best staat bij jouw inrichting. Kom dan bij ons inspiratie opdoen en zorg ervoor dat je weer helemaal helder hebt welke kant je op wilt met jouw aankopen

Contact opnemen

Showroom Beta

Beta is een Nederlandse producent van bureaustoelen, bezoekersstoelen en werkstoelen. Het bedrijf staat voor kwaliteit en detail en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief. Beta bedenkt, produceert en verkoopt al meer dan 50 jaar een diversiteit aan stoelen. Alle stoelen worden in Nederland op duurzame wijze bedacht en geproduceerd en kunnen volledig worden gerecycled. Als doel heeft Beta om iedereen comfortabel en gezond te laten zitten. Dit doen ze door middel van 5 kernwaarden: Be Dutch, Be Healthy, Be Green, Be Happy en Be You. In de showroom van Beta is het mogelijk om de grote diversiteit aan stoelen te bekijken en te testen. Naast stoelen kunt u in de showroom ook zit/sta werkplekken en vergaderopstellingen terugvinden. Meer weten over de vijf kernwaarden van Beta of het bedrijf zelf? Klik dan hier om naar de website te gaan. 

Openingstijden showroom

De showroom van Beta is alleen geopend op afspraak. Heeft u interesse in het bezoeken van de showroom? Maak dan een afspraak via verkoop@basbv.nl of bel naar 085 07 00 011

Impressie showroom Beta

Showroom Huislijn

Huislijn is een distributeur op het gebied van kantoormeubelen. Huislijn staat voor duidelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast een groot assortiment bureaustoelen en kantoormeubelen kan Huislijn ook de inrichting van kantine, vergaderzalen en ontspan plekken verzorgen. Elke klant heeft zijn eigen wensen, behoeften en huisstijl. Om deze reden heeft Huislijn gekozen voor een kwalitatief en breed assortiment, zodat er voor elke verschillende klant voldoende producten zijn om uit te kiezen. Tevens is Huislijn Kantoormeubelen exclusief distributeur van de collectie Atelier DeBerenn in Nederland, België en Luxemburg. In de showroom van Huislijn Kantoormeubelen kunt u een breed scala aan producten bekijken en natuurlijk uitproberen. Meer weten over Huislijn Kantoormeubelen? Klik dan hier om de website te bezoeken.

Openingstijden showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Huislijn te bieden heeft en wilt u graag een goed beeld krijgen van het assortiment? Dan raden wij het aan om vrijblijvend de showroom te bezoeken.

De showroom van Huislijn Kantoormeubelen is alleen geopend op afspraak. Heeft u interesse in het bezoeken van de showroom? Maak dan een afspraak via verkoop@basbv.nl of bel naar 085 07 00 011.

dealer.huislijnen.nl
http://www.berenn.com/

Impressie showroom Huislijn

Showroom Joob

Joob is een specialist in zit/sta werkplekken met een diversiteit aan modellen en uitvoeringen. De bureaus die door Joob worden geleverd zijn van een hoge kwaliteit en betaalbaar. Meer weten over Joob Kantoormeubelen? Klik dan hier om de website te bezoeken.

Openingstijden showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Joob te bieden heeft en wilt u graag een goed beeld krijgen van het assortiment? Dan raden wij het aan om vrijblijvend de showroom te bezoeken.

Heeft u interesse in het bezoeken van de showroom? Maak dan een afspraak via verkoop@basbv.nl of bel naar 085 07 00 011.

Impressie showroom Joob

Showroom Drentea

Drentea is een producent van moderne kantoormeubelen, gekenmerkt door unieke vormgeving en gebruik van duurzame materialen. Met concepten als Re-Use by Drentea en Drentea Lifetime is het een fabrikant die met de tijd meegaat en circulariteit van groot belang vindt. Alle meubelen worden volledig in Nederland geproduceerd en daarbij gebruikt Drentea zo min mogelijk milieubelastende methoden en middelen.

De showroom van Drentea is te bezoeken in Emmen:
James Cookstraat 20
7825 AN Emmen
Afspraak maken: 085-0700011

Neem contact op

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door