Over BAS

Van plan tot uitvoering

Kantoorinrichting van plan tot uitvoering. Daar zit onze passie vanuit Bas Kantoormeubelen. Een kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. De uitstraling is de eerste indruk bij uw klanten en tevens bepalend voor de kwaliteit van het werk van uw medewerkers. Een comfortabele werkplek is belangrijk om aangenaam en plezierig te kunnen werken. De juiste inrichting kan uw medewerkers stimuleren en de arbeidsproductiviteit sterk verhogen. BAS-kantoormeubelen is al jarenlang specialist op het gebied van kantoorinrichting en kantoormeubelen.

“Tegenwoordig is een kantoor veel meer dan alleen een bureau en een stoel.”

BAS-Kantoormeubelen is gevestigd in Ochten. Wij liggen zeer centraal en kunnen daardoor snel leveren door heel Nederland. Heeft u een vraag? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Samenwerking met Grip interieurprojecten

De diensten en kwaliteiten van BAS office en GRIP interieurprojecten staan op zich. Zodra beide partijen de handen ineenslaan, worden projecten gerealiseerd waarmee opdrachtgevers in nog grotere mate ontzorgd worden. Er kan snel geschakeld worden en de lijntjes tussen de samenwerkende partijen zijn zeer kort.

GRIP interieurprojecten staat garant voor degelijke, goed uitgewerkte concepten die starten met het in kaart brengen van alle wensen en behoeftes.

Daarna wordt gekeken naar de factoren kwaliteit, budget en planning en wordt bepaald welke factor hoogste prioriteit krijgt.

De plannen worden uitgewerkt tot een realistische- en realiseerbare visualisatie in 3D, waarin de samenhang van bestaande en nieuwe elementen helder wordt.

Vervolgens worden de plannen uitgewerkt tot technische tekeningen waarmee de betrokken partijen uit de voeten kunnen.

Ondertussen worden in samenspraak met BAS office producten voorgesteld die binnen het gestelde budget passen en worden voor overige diensten offertes aangevraagd bij verschillende partijen om gegarandeerd te zijn van een marktconforme prijs.

Gedurende dit gehele proces is het van groot belang dat op tijd de eindstreep gehaald wordt, producten of diensten voorstellen die niet tijdig gerealiseerd kunnen worden is geen optie. Wanneer zich vertragende factoren voordoen kan de schade tot een minimum beperkt worden door vroegtijdige bijsturing.