Een kantoor dat bij je past

Bij Bas Kantoormeubelen snappen we heel goed dat de werkruimte belangrijk is. Niet alleen voor de medewerkers maar ook voor de directeur. Onze omgeving zorgt er namelijk voor dat we ons goed voelen. En mensen die zich goed voelen, zijn productief. Maar wat wil je precies uitstralen? Welke stijl past bij jou, de bedrijfscultuur en de sfeer?

Laat je inspireren

Kantoorinrichting: van plan tot uitvoering

Bas Kantoormeubelen is dé specialist op het gebied van kantoorinrichting. We luisteren naar je ideeën en denken met je mee waar nodig. Op die manier maak je altijd de juiste keuze. Je staat er dus niet alleen voor.

BAS-Kantoormeubelen is gevestigd in Ochten. Wij liggen dus centraal in Nederland en kunnen daardoor in het hele land snel leveren. Heb je een vraag? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Altijd blij met het resultaat

Iedereen die de inrichting uit handen geeft, vindt dat aan het begin een beetje eng. Men is bang om de verkeerde keuzes te maken en vraagt zich af of het allemaal wel gaat passen. Niet alleen qua kleuren en stijlen, maar ook of het wel binnen het budget past. Bij Bas Kantoormeubelen hebben we echter al veel ervaring, we zorgen dus dat het goed komt. Bovendien houden we rekening met jouw wensen en ideeën.

Nadat het resultaat is opgeleverd zul je zien dat je beschikt over een prettige werkomgeving die past bij de huisstijl, de cultuur en de sfeer van de organisatie. Dit helpt bovendien bij het aantrekken en vasthouden van personeel. Niemand blijft immers zitten op een plek waar hij zich niet thuis voelt.

Samenwerking met Grip interieurprojecten

De diensten en kwaliteiten van BAS office en GRIP interieurprojecten zijn nóg beter wanneer ze gecombineerd worden. Zodra beide partijen de handen ineenslaan, worden projecten gerealiseerd waarmee opdrachtgevers nog meer ontzorgd worden. Wij schakelen snel met elkaar dankzij de zeer korte communicatielijnen. We voelen elkaar aan leveren daardoor topresultaat.

GRIP interieurprojecten staat garant voor degelijke, goed uitgewerkte concepten die starten met het in kaart brengen van alle wensen en behoeftes.

Daarna wordt gekeken naar de factoren kwaliteit, budget en planning en wordt bepaald welke factor de hoogste prioriteit krijgt.

De plannen worden uitgewerkt tot een realistische- en realiseerbare visualisatie in 3D, waarin de samenhang van bestaande en nieuwe elementen helder wordt.

Vervolgens worden de plannen uitgewerkt tot technische tekeningen waarmee de betrokken partijen uit de voeten kunnen.

Ondertussen worden in samenspraak met BAS office producten voorgesteld die binnen het gestelde budget passen en worden voor overige diensten offertes aangevraagd bij verschillende partijen om gegarandeerd te zijn van een marktconforme prijs.

Gedurende dit gehele proces is het van groot belang dat op tijd de eindstreep gehaald wordt, producten of diensten voorstellen die niet tijdig gerealiseerd kunnen worden is geen optie. Wanneer zich vertragende factoren voordoen kan de schade tot een minimum beperkt worden door vroegtijdige bijsturing. Samen zijn Bas Kantoormeubelen en Grip interieurprojecten dus een snel en behendig team die samen het best mogelijke resultaat neerzetten.

Een greep uit onze projecten

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door