Joob

Joob: flexibel en afwijkend

Joob is een leverancier van kantoormeubilair waar we al ruim vijftien jaar mee samenwerken. We hebben ondertussen aan een half woord genoeg en de samenwerking gaat erg goed, omdat we allebei de klant centraal hebben staan.

Productie binnen Europa

Bij Joob is dat zichtbaar in de kwaliteit van de producten en de goede prijs die daarbij hoort. Daarnaast denkt Joob niet alleen aan de klant, maar ook aan het milieu. Het bedrijf uit Mijdrecht heeft bijna alleen maar producten die geproduceerd worden binnen Europa. Dat scheelt niet alleen transport en dus CO2-uitstoot, maar verzekert ons er ook van dat de producten voldoen aan de kwaliteits- en productie-eisen die gelden binnen Europa. Daarnaast gaat het natuurlijk ook gewoon een stukje sneller en makkelijker dan importeren uit Azië.

Joob levert bijzondere producten

Joob is ook een flexibel bedrijf. Geen standaard bureaus, maar design kantoormeubilair met daartussen bijzondere producten, zoals stilte werkplekken of afwijkende bureauonderstellen. Denk aan een ringpoot of Y-poot die in alle RAL-kleuren en blank staal verkrijgbaar zijn. Ook biedt Joob de mogelijkheid om veel producten op maat te laten maken.

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door