Nieuw in ons assortiment en tijdelijk exclusief bij ons verkrijgbaar: Een scherpgeprijsde, akoestische telefooncel voor op kantoor!

Een belcel voor op kantoor met een modern uiterlijk, te koop in onze webshop voor slechts 1999,- excl. btw., of via het aanvragen van een offerte.

Bekijk het product hier

 

 

Een telefooncel op het kantoor zorgt voor rust en privacy. U kent het wel, die ene collega die continue met de telefoon loopt te bellen en als een mug bij uw werkplek rondhangt. Wat u ook doet, hij is niet weg te krijgen. Vaak is dit omdat er op het kantoor geen plek aanwezig is om rustig te bellen zonder gestoord te worden. Een telefooncel op het kantoor, ook wel akoestische telefooncel genoemd, elimineert dit probleem. Bekijk hieronder onze opties en laat de rust terugkeren op de werkvloer.

Offerte aanvragen

Ongestoord bellen met een telefooncel op het kantoor

Geluiden uit onze omgevingen beïnvloeden ons altijd, of we dat nou willen of niet. Bij het voeren van een telefoongesprek is dit niet altijd even handig en kan het zelfs afleiden. Zo kan er op uw plek een gesprek plaatsvinden tussen collega’s. Of misschien zit u wel dicht bij de printer en is het niet bepaald een geruisloze printer. Het gesprek tussen de collega’s kan zelfs zo interessant zijn dat u het opvangt en begint mee te luisteren. Voor u het weet bent u compleet de draad kwijt van het telefoongesprek. Maar het kan ook andersom. Collega’s kunnen worden afgeleid door uw belgedrag. Misschien heeft u een hele luide stem of wandelt u veel tijdens het bellen om uit te vogelen waar het meest rustige plekje op het kantoor is. Een telefooncel op het kantoor zorgt ervoor dat bellen niet langer afleidend is voor uzelf en uw collega’s.

Telefooncel kantoor

Telefooncellen van BUSYPOD

Bij Bas Kantoormeubelen leveren we onder andere telefooncellen voor op het kantoor van het merk BUSYPOD. Dit is een internationaal merk met producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn in de volgende formaten leverbaar:

Telefooncel small    Telefooncel medium

Small: Werkplek voor 1 persoon                             Medium: Werkplek voor 2 personen

Telefooncel large    Telefooncel extra large

Large: Werkplek voor 4 personen                          Extra large: Werkplek voor 6 tot 8 personen

Deze telefooncel voor op het kantoor is voorzien van allerlei handigheden. Zo beschikt hij over heldere maar aangename verlichting in het plafond en is er ventilatie mogelijk. Een echte aanwinst dus op ieder kantoor waar in een drukke hardwerkende omgeving, een beetje stilte en privacy ook wordt gewaardeerd.

Verlichting telefooncel

Een telefooncel op het kantoor brengt privacy

Een telefooncel op het kantoor zorgt voor privacy. Niet alles wat door de telefoon wordt gezegd is voor iedereen zijn oren bestemd. Het kunnen gesprekken zijn in de privésfeer waarvan u liever niet heeft dat iedereen meeluistert. Maar het kan ook zijn dat er werkgerelateerde onderwerpen worden besproken die de andere collega’s niet hoeven te weten. In beide gevallen zorgt een telefooncel op het kantoor ervoor dat er voldoende privacy aanwezig is. Voor het gemak zetten we de voordelen van een telefooncel op het kantoor nog even op een rij:

  • Leid geen collega’s meer af met uw gesprekken
  • U wordt niet afgeleid door de gesprekken van collega’s
  • Meer privacy voor al uw gesprekken
  • Verhoogt de productiviteit
  • U voelt zich op uw gemak waardoor de kwaliteit van het gesprek stijgt

Bestel een telefooncel

U weet nu welke significante voordelen een telefooncel op het kantoor met zich meebrengt. Indien u deze voordelen ook binnen uw kantoor wil implementeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en kies de telefooncel die bij u past. Indien u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Weet u al precies wat u nodig heeft? Vul dan het offerteformulier hieronder in.

 

Dit zeggen onze klanten

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

| Peters Assurantien

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door