Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om samen een brainstormsessie te houden. Brainstormen is het tot stand brengen van nieuwe ideeën en inzichten. Tijdens het brainstormen verzamelen we alle ideeën en hakken we eventuele knopen door. Niets moet, maar alles mag tijdens brainstormen!

Brainstormsessie plannen

Waarom brainstormen?

Tijdens eens brainstormsessie is alles mogelijk. Door samen rond de tafel te zitten en elkaars ideeën te delen kunnen we een totaalplaatje creëren die perfect aansluit bij uw wensen. BAS denkt graag met u mee. Door de combinatie van ideeën en onze kennis, komen we tot een mooi resultaat.

Bas-kantoormeubelen als brainstorm partner

Een brainstormsessie is een makkelijke manier om nieuwe ideeën op te doen. Het moeilijke aspect aan de brainstorm is om maatwerk en kwaliteit te leveren en op de brainstormsessie zo te leiden dat deze optimaal uit de verf komt! Voor dat laatste is ervaring nodig. De goede ideeën heeft u en de ervaring heeft BAS-Kantoormeubelen.

Gratis brainstormsessie aanvragen

De koffie staat altijd voor u klaar bij BAS-kantoormeubelen. Wilt u meer weten over BAS of over alle mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op!

Impressie

 

Brainstormsessie plannen

Op zoek naar iets anders?

Referenties

Mijn ervaring is positief. Het afwisselen tussen zitten en staan bevalt mij goed. Het zorgt ervoor dat ik meer beweeg tijdens mijn werk. Hierdoor heb ik aanzienlijk minder nek- en rugklachten. Vooral als ik veel aan de spreektafel zit probeer ik mijn werk achter het bureau zoveel mogelijk staand te doen. Dit werkt het beste bij het doornemen van documenten en het beantwoorden van korte mailtjes. Als ik veel moet typen heb geef ik de voorkeur voor zitten. Lang achter elkaar staan is vermoeiender. Doordat het bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is heb je geen drempel om meerdere keren per dag af te wisselen.

| Van Lienden & Kooistra Accountants

In oktober 2014 hebben wij door BAS een nieuwe werkplek laten installeren, daarnaast hebben we al onze bureau stoelen vervangen door nieuwe stoelen welke BAS voor ons op maat heeft afgesteld. Onze medewerker heeft i.v.m. nek- en rugklachten de zitworkshop gevolgd. Naar aanleiding hiervan is zijn werkplek aangepast in een sta / zit werkplek. Het gevolg hiervan is dat hij weer zonder klachten prima functioneert.

| Peters Assurantien

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door