Ontwerp Advies

Ook voor advies op maat voor uw kantoor ontwerp bent u aan het juiste adres bij Bas kantoormeubelen. Wij kunnen samen met u een plan opstellen voor uw kantoor. Tevens kunnen wij het plan uitvoeren of kantoormeubelen leveren voor uw plan, maar dat is uiteraard aan u.

Waarom advies op maat?

De uitstraling van uw bedrijf is erg belangrijk voor zowel uw klanten als uw medewerkers. Een kantoor hoort productief, rustgevend en inspirerend te zijn voor uw medewerkers, maar moet tegelijkertijd de professionaliteit van uw bedrijf uitstralen naar de klant. Bas-Kantoormeubelen heeft een brede ervaring opgebouwd en beschikt over veel kennis. Daardoor zijn wij goed in staat om u op de juiste manier te adviseren.

Wat kan BAS voor u betekenen?

Wilt u de kantoorinrichting zelf doen, samen oppakken of uitbesteden? Wij kunnen u bij elke fase van het proces helpen. Vanaf het moment dat uw wensen, behoeften, budget en deadline bekend zijn, denken wij graag met u mee en komen we tot een goed en passend ontwerp die past binnen uw budget. Bij Bas-Kantoormeubelen weet u precies waar u aan toe bent en heeft u de touwtjes in handen.

  • Adviseren over uw kantoorontwerp
  • Levering van kantoormeubilair
  • Het ontwerpen en uitvoeren van uw kantoorontwerp

Advies aanvragen bij BAS

Bekijk onze projecten voor inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak en wij vertellen u over alle mogelijkheden!

Impressie

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons: 085 07 00 011
Mail ons: verkoop@bas-kantoormeubelen.nl

of vul onderstaande formulier in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.