Interieurontwerp

BAS kantoormeubelen is er ook voor al uw interieurontwerpen. Wij kunnen uw droomkantoor realiseren van A tot Z. Met A tot Z bedoelen wij het ontwerp, het plan, de uitvoering en het leveren van de benodigdheden. Uiteraard trekt u aan de touwtjes, van het eerste idee tot aan de uitvoering.

Het belang van een uniek kantoorontwerp

Wilt u liever een kale werkplek met saaie beeldschermen of een kantoor met knalroze muren, gele bureaustoelen en een confettikanon dat iedere dag om stipt om 12.30 uur afgeschoten wordt? Het antwoord hoeft u niet te geven. Maar het voorbeeld zegt wel wat over het belang van een uniek kantoorontwerp: Met een eigen uitstraling onderscheidt u zich daadwerkelijk als bedrijf.

Zo werken onze zintuigen en hersenen nou eenmaal: Een knalroze kantoor met confettikanon blijft hangen, omdat we ons er direct een voorstelling van kunnen maken. Zo is het dus ook met kantoorontwerp. Een kauwgomballen leverancier heeft bijvoorbeeld baat bij zo’n kleurrijk kantoor.

Kantoorontwerp spreekt tot de verbeelding

Dit voorbeeld geldt dus ook voor uw bedrijf: Een mooi op elkaar afgestemd kantoorontwerp spreekt meer tot de verbeelding dan een grijs gebouw met kale werkplekken. Bovendien gedijen uw medewerkers ook beter in een sfeervol geheel. Zij zijn productiever en creatiever in mooi ingerichte en ruim opgezette kantoren.

Kantoorontwerp van BAS Kantoormeubelen

Naast leverancier van kantoorinrichting is BAS Kantoormeubelen ook gespecialiseerd in kantoorontwerp. Op basis van uw wensen op het gebied van inrichting en uitstraling gaat de architect voor u aan de slag. We werken met 2D-plattegronden en 3D-video’s, zodat u een goed beeld krijgt van het beoogde eindresultaat.

En heeft u daadwerkelijk interesse in knalroze muren en een confettikanon? We staan te popelen. Wilt u liever een kantoorontwerp dat meer aansluit op het DNA van uw bedrijf? Kom dan vooral langs voor een kop koffie. In samenspraak met u komen we tot het perfecte plaatje voor uw kantoor. Bekijk onze projecten voor inspiratie of maak vrijblijvend een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op!

Bel ons: 085 07 00 011
Mail ons: verkoop@bas-kantoormeubelen.nl

of vul onderstaande formulier in:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressie