Bureaustoel voor lange mensen

Lange mensen hebben een andere lichaamsbouw, waardoor een normale bureaustoel niet altijd goed voelt of werkt. Denk hierbij aan de stoelen die in vliegtuigen zitten. De ruimte in zo’n stoel is nogal beperkt. Dikke en lange mensen ondervinden hier veelal de meeste last van. Is het niet in de breedte dan wel in de diepte en hoogte van de stoel. Als u zich hier iets bij voor kan stellen, dan is het ook redelijk makkelijk voor te stellen dat er speciale bureaustoelen zijn voor lange mensen.

De Giroflex 64 speciaal voor lange mensen maakt het verschil met een standaard bureaustoel door een groter bereik in hoogte, zitdiepte verstelling en de hoogte verstelling van de rug.
Wij kunnen deze wijzigingen doorvoeren op de Giroflex 64-7778 zodat deze geschikt wordt gemaakt voor lange mensen.

Bureaustoel voor lange mensen

Niet alleen de stoel is belangrijk. Een bureau met de juiste bureauhoogte is net zo belangrijk. Zelf hebben wij ook lange mensen in dienst die het probleem regelmatig tegen komen. Het tafeltje in de trein, een restaurant of café met mooie tafelpoten (in het midden) of een dwarsbalk, maar ook achterin een auto of in het pretpark. De knieschijven van lange mensen krijgen dus best vaak een optater of pijnscheut, niet fijn.

Een in hoogte verstelbaar bureau kan dan een must zijn om comfortabel te werken. Wij kunnen hierin goed adviseren. Denk ook eens aan de zitworkshop, speciaal ontwikkelt om het werkplezier, klachten en productiviteit te verhogen. Lees hier meer over de zitworshop of het andere artikel over dat zittend werken dodelijker dan roken is.Tags: