U wilt een design bureau kopen? Dan bent u aan het juiste adres! Naast de ergonomische bureaus heeft BAS Kantoormeubelen ook een zeer uitgebreide collectie design bureaus. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en helpen u graag verder bij het maken van uw keuze.

Verschil design bureau en ergonomisch bureau

Het verschil tussen een design bureau en een ergonomisch bureau, is dat een design bureau is ingericht op hoe hij eruit ziet. Het gaat niet om de houding die men aanneemt achter het bureau. Voor het lichaam is een design bureau dan ook vaak wat minder goed dan een ergonomisch bureau. Het is daarom van belang om na te denken over het doel van uw bureau.
Wanneer een design bureau kopen?

Een design bureau kan bijvoorbeeld goed gebruikt worden op een plek waar personen geen uren achter elkaar zitten. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimte. Gaat het u niet om de ideale werkhouding, maar wilt u graag een mooie uitstraling? Dan is het design bureau voor u de juiste oplossing. BAS Kantoormeubelen kan u deskundig adviseren bij de aankoop van uw bureau.

Design bureaus

Design kantoormeubelen

Bureaus en andere kantoormeubelen

kantoormeubelen

Design kantoormeubelen

Design kantoorstoelen

Waarom een bureau kopen bij BAS kantoormeubelen?

BAS kantoormeubelen heeft veel ervaring met kantoorinrichting en kantoormeubelen. Wij kunnen u voorzien van het juiste advies en helpen u graag bij het kopen van uw bureau. Dit kan zowel een design bureau als een ergonomisch bureau zijn, maar uiteindelijk maakt u zelf de keuze. De klant staat centraal bij ons en wij luisteren graag naar uw wensen!

Neem contact op

Copyright © 2021 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door