Met een design bureau kun je een praktische en tegelijk mooie werkplek realiseren voor op kantoor of op een thuiswerkplek. Naast ergonomische bureaus heeft BAS Kantoormeubelen ook een uitgebreide collectie (elektrisch verstelbare) design bureaus. We adviseren je graag bij vragen of bij het maken van een keuze.

Verschil design bureau en ergonomisch bureau

Waar bij een ergonomisch bureau de werkhouding centraal staat, is bij een design bureau extra veel aandacht besteed aan de vormgeving. Ergonomisch en mooi sluiten elkaar natuurlijk niet uit. We hebben bijvoorbeeld een groot aanbod elektrisch verstelbare design werkplekken. Deze zit-sta-bureaus kunnen op de juiste hoogte voor zowel zittend als staand werken worden ingesteld.

Wanneer een design bureau kopen?

Bij de aankoop van een bureau is het van belang om goed na te denken over het doel van het bureau. Een wat kleiner design bureau is bijvoorbeeld heel geschikt voor een thuiswerkplek waar je geen uren achter elkaar zit. We hebben al wat tips voor de aankoop van een bureau op een rijtje gezet, maar je kunt ook altijd even bellen voor advies.

In hoogte verstelbare design bureaus

 

model ypsilon

model mekano

model ring

model: che strano

model: cuatro

 

Waarom een bureau kopen bij BAS Kantoormeubelen?

BAS Kantoormeubelen heeft veel ervaring met kantoorinrichting en kantoormeubelen. Wij kunnen je voorzien van het juiste advies en helpen je graag bij het kopen van je bureau. Neem gerust contact op als je wat meer wilt weten!

Neem contact op

Copyright © 2023 Bas b.v.

Ontwerp, realisatie & marketing door